Tervek

2011.01.26. 05:05

Udv!

Sajnos, mint ahogy azt sejtettem is, a blog irasat nem tudom ugyanolyan erovel folytatni, mint ahogy azt tettem az elso idokben. Lelkesedesben nincs hiany. Azonban egyre tobb a tanulnivalo, beadando, forditas.
Ezzel egyenesen aranyos, hogy kevesebb idom van mindenre. Elmenni valahova, lefotoztni, megirni. Azonban ez a teny nem tantorit el attol a feltett szandekomtol, hogy elmenyeimet vissza-visszateroen megosszam veletek.

A hetvegen bejarom Chicago egy eddig szamomra rejtett, zart videket, a Navy Piert. Mivel zsenge tavaszias, felhos minusz 2-3 fok lesz, kapva kapok majd az alkalmon, hogy felfedezzem a varost. Akkuk feltoltve, pipa, kamera FFre allitva, pipa, 10 reteg ruha, pipa. Fotok legkesobb vasarnap estig varhatok.

Akit erdekel, Obamanak volt egy beszede ma este, es nagyon izgalmas dolgokat emlitett.
2015re 1millio elekrtomos auto.
2035re jelentos reszben tiszta forrasbol nyert elekrtomos aram.
Oktatassal kapcsolatban pedig a generacio legjelentosebb reformjarol beszelt, 100.000 uj tanar, tandijak csokkentese.

(I hope) WE (also) CAN MAKE IT!
 

Szerző: GondiFeri

1 komment

Címkék: tervek

A bejegyzés trackback címe:

https://chicago.blog.hu/api/trackback/id/tr292614039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása