Green Mill

2011.01.29. 18:34

Udv!

Ahogy par napja irtam, szerdan este meglatogattam a Green Mill bart. Azota kiderult, es a varos egyik legismertebb jazz barja, amit a latottak alapjan teljes mertekben meg tudok erteni. Kepzeljetek el egy 20'as evek beli mulatot, hosszu barpulttal, a barpult mogott igazi regi nyomogombos penztargeppel, a falon pedig plafonig ero tukor. Kicsit westernes hangulata is volt. Este fel 11kor ertem oda, a hely tomve volt. Szerencsere egy hely akadt a barpultnal. Elkezdtek jatszani. Egeszen hihetetlen volt az az osszhang ami hely varazsa, es a zene kozott letrejott. Habar nem lett volna szabad, csinaltam ket fevetelt, remelem nektek is tetszik!

"The Green Mill was featured on the magazine's list of "Ten Bars Every Man Should Drink in Before He Dies." The Uptown hotspot (4802 N. Broadway) is home to regular performances by jazz legends like Von Freeman, Franz Jackson and Wilbur Campbell; it also hosts the Uptown Poetry Slam. But more importantly, to Esquire at least, is its historical connection to the Mob.

CBS2 Chicago sums it up nicely:

Al Capone's henchman, "Machinegun" Jack McGurn, owned 25 percent of the Green Mill during the Prohibition era, and Capone occupied a regular booth. He also ran a network of tunnels under the building for quick escape.

And Esquire summed it up even more concisely, when explaining why you should visit the Green Mill before you take your last breath: "Capone drank here.""

 

 
 
Mivel a lejatszo program csak 6 percet tud, ez pedig tobb mint het, es annyira szep, hogy mindenkepp meg akarom osztani veleket, youtubeos video lett belole. A kepek a netrol vannak.
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://chicago.blog.hu/api/trackback/id/tr422623653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása