Valen... Hetfoi nap

2011.02.14. 23:32

Nincs is jobb mint a tavaszi napsutesben Prodigyt hallgatva elmerulni gondolataidban, es setalni egyet a varosban, vagy inkabb zuzni egy koveret a leejtokon valahol az Alpokban. Jelen esetemben a varosban valo seta konnyebben volt megoldhato, es mivel a kozelmultban beteg voltam (de csak ezert) ezt valasztottam.

Es milyen jol tettem! Nem messze a bolttol ahol igazi...(hopp ez meglepetes)...-t fogok venni, talaltam egy hangulatos hamburgerest :D Jo kis szovicc mi?

Belul az igazi Moszkva teri hamburger hangulat csapott meg, iszonyat mennyisegu fuszer szaggal egyetemben. Hot dog, hambi, Polish, subs, minden van, es persze minden sultkrumplival, kis piros muanyag talkaban talalva, bagoert.

Az elmult napok koplalasa, es a teny hogy aznap meg nem ettem egy muzlirudon kivul semmit, valamit az illatok es a felgyorsult nyalelvalasztas mind mind egy iranyba mutattak, itt ennem kell valamit!

Ha megkerdezik toled Chicagoban, hogy kersz-e egy lengyelt, elso korben ne arra gondolj, hogy emberkereskedelem. Hetek ota furdal a kivancsisag, vajon milyen lehet a Polish. Becsuletes neven, a Polish Sausage Sandwich a lengyel kolbaszbol keszult hot dogot takarja. Szuletesi helyekent a nephagyomany a Maxwell Halsted sarkot jeloli meg ahol Jim`s talalhato, de a kornyeken eleg sokan palyaznak erre a cimre. Mivel hatalmas lengyel kisebbseg el itt, eleg nagy nepszerusegre tett szert a szendvics igen rovid ido alatt. Igy aztan hamar eljott az ideje, hogy a nevet legalabb 70% leroviditsek, amerikai barataink szaja ize (haha) szerint, igy lett a szendvicsbol nemes egyszeruseggel: Polish.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baromi finooom!!! Jofajta husbol van a virsli, zamatos fuszeres, ropogos es vastagabb mint egy sima hot dog virsli. A feltetek: daralt uborka, uborka, hagyma es kis hegyes paprika.

A kis bufe hangulata, a kaja es a talalas is igazan, igazan olyan amerikai!
Tiszta amerika!

A bejegyzés trackback címe:

https://chicago.blog.hu/api/trackback/id/tr762662000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása